Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-29@02:07:23 GMT

سریالی برای شوخی با شخصیت‌های جهانی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۵۵۶۳

صبح نو: «افسانه هزارپایان» عنوان سریال جدید شبکه نسیم است که تصویربرداری آن به کارگردانی و تهیه‌کنندگی آقای شهاب عباسی از اواسط شهریور ماه درشهرک غزالی آغاز شد.

«افسانه هزارپایان» عنوان سریال جدید شبکه نسیم است که تصویربرداری آن به کارگردانی و تهیه‌کنندگی آقای شهاب عباسی از اواسط شهریور ماه درشهرک غزالی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه جزو کارهای پر بازیگری است که قرار است در 52 قسمت روی آنتن این شبکه برود.

در این میان شهاب عباسی و گروهش بعد از ضبط بخش‌هایی از سریال در پرندک، این روزها در شهرک سینمایی غزالی همچنان مشغول تصویربرداری هستند تا کار را هر چه زودتر آماده نمایش کنند. مجموعه‌ای که بخش‌هایی از آن در فضای تاریخی و با گریم‌ها و پوشش‌های متفاوتی از آنچه در اغلب سریال‌ها وجود دارد، در حال ضبط است. این سریال بهانه‌ای شد تا ما دیداری از پشت صحنه کار و روند پیشرفت آن داشته باشیم. لوکیشن همچنان شهرک غزالی است، بعد از ورود به شهرک در ضلع غربی آن خانه‌ای قدیمی قرار دارد که با ورود به آن حس می‌کنید در دل تاریخ پا گذاشته‌اید، اعضای گروه با لباس‌ها و گریم‌های خود در حیاط خانه مستقر شده بودند.برخی‌ها در یکی از سالن‌های خانه مشغول آماده کردن چیدمان برای شروع ضبط سکانسی بودند که در فضایی با عنوان حکیم‌خانه اتفاق می افتد. رامین ناصرنصیر و یکی دیگر از بازیگران جدید مجموعه در گوشه‌ای از حیاط مستطیلی شکل و کوچک خانه مشغول خوانندن دیالوگ‌هایی بودند که داشتند. در این بین شهاب عباسی کمی سرش خلوت‌تر و فرصتی ایجاد شد تا با او گفت‌وگویی داشته باشیم.

افسانه هزارپایان سخت‌ترین کار من است


وی ابتدا درباره تفاوت این مجموعه با سریال‌های قبلی خود مثل شکرآباد و... گفت: در افسانه هزارپایان ساختاری که وجود دارد، کاملاً سریالی است و شخصیت‌های زیادی در آن هستند که تلاشمان بر این بود تا به سمت تیپ‌سازی نرویم، در واقع داخل متن کمدی موقعیتی وجود دارد که دیگر لازم نیست بازیگر تلاش کند تا فضا طنزآمیز شود.


همچنین درباره این مجموعه باید بگویم که افسانه هزارپایان جزو کارهای سختی بود که سختی آن از انتخاب بازیگران گرفته تا فضا و ساختاری که دارد، وجود داشت. عباسی درباره انتخاب بازیگران این مجموعه و حضور برخی از چهره‌هایی که اغلب در کارهای جدی حضور داشتند، گفت: بعضی از بازیگران که درکارهای قبل هم با ما بودند و به‌جز تعدادی از آن‌ها، بقیه جدیدند، همچنین از آن جایی که ماهیت کار کمدی موقعیت است من چندان اصرار نداشتم که بازیگر حتماً کمدی باشد، البته در این میان هستند چهره‌هایی مثل ارژنگ امیر فضلی که جنس کارش کمدی است ولی خود او هم لحظات جدی را در کار دارد که هم مجموعه را دلنشین کرده و هم باعث شده تا از ارژنگ یک شخصیت جدید را ببنیم.


 این کارگردان درباره فضایی که کار دارد و نزدیکی آن به سریال روزی روزگاری عنوان کرد: محدوده کار در فضای تاریخی شکل گرفته است و تنها 2نفر از شخصیت‌های آن به یاد سریال روزی روزگاری شبیه به این اثرند و تداعی کننده آن هستند، وگرنه مابقی کار منحصر به همین مجموعه است.او درباره لهجه‌ای که در این مجموعه وجود دارد نیز گفت: بخشی از کار که در زمان خاصی می‌گذرد ادبیات کهن دارد و در بقیه موارد هم با توجه به داستان‌هایی که برای لهجه در هر کاری است، ترجیح دادیم سراغ آن نرویم.

سریالی که یک ریسک است!


بعد از این صحبت‌ها، رامین ناصرنصیر که از تمرین فارغ شده بود، درباره نقش و فضایی که کار دارد گفت: فیلمنامه ای که من خواندم از قابلیت‌های خوبی برخوردار بود که درآن علاوه‌بر فضای تاریخی خاص، با برخی از کارهای معروف شوخی‌هایی شده بود که آن را جذاب می‌کند. جنس کمدی که در مجموعه است، با تمهیدات فنی قرار است ترکیب شود و فضای جدیدی را که کمتر در ایران بوده است، به وجود بیاورد؛ این اتفاق ریسکی بود که جا داشت تا آن را امتحان کنیم.او ادامه داد: در این قصه 2 شهر مختلف داریم که من در بخش کهن شهر در نقش حکیم آن کار حضور دارم و در کل حس می‌کنم که مجموعه پتانسیل مورد توجه قرار گرفتن و جذب مخاطب را دارد، حال باید در عمل دید که کار چه طور از آب درمی آید.

بیان معضلات اجتماعی با زبان طنز


رامین راستاد هم درباره این سریال گفت: قصه این سریال درباره زندگی مهرداد مستنسخی و خانواده‌اش است که شامل خواهر، عمو و عمه‌اش می‌شود. آنها تصمیم می‌گیرند برای تهیه جهزیه خواهرشان به شهر دیگری سفر کنند اما در همین حین اتفاقاتی برایشان می‌افتد که درگیر راهزن‌ها می‌شوند و بعد تصمیم می‌گیرند به شهر دیگری بروند که در ادامه داستان اتفاق جالب و هیجان‌انگیزی برایشان می‌افتد.


در این سریال با افراد معروف جهان و فیلم‌های شناخته شده و... شوخی شده؛ «افسانه هزار داستان» یک سریال تماماً ایرانی است که قطعاً خانواده‌ها دوستش خواهند داشت. در این مجموعه همچنین به معضلات اجتماعی با نگاهی طنز پرداخته شده است؛ اما ما می‌دانیم که یک سری خط قرمزها وجود دارند و سعی کردیم ممیزی‌ها را رعایت کنیم و تا آستانه آن پیش رفتیم و اتفاقاً خوب هم جواب داده است.

انواع کمدی در یک سریال


در ادامه، مجدداً بازیگران مشغول دورخوانی و تمرین با حضور شهاب عباسی شدند و علی اوسیوند که ضبط سکانس مربوط به او به پایان رسیده بود، گفت: در افسانه هزارپایان به جهت زمان خاصی که وجود دارد، در هر قسمت بخشی از تاریخ اجتماعی روایت می‌شود. در این کار انواع کمدی‌ها از کاراکتر گرفته تا موقعیت وجود دارند، کمدی‌هایی که برخی از آنها در ایران شناخته شده نیستند و در این سریال به نمایش درآمده‌اند.


او ادامه داد: نقش خود من نزدیک به تیپ کاراکتر است و بعد از کارهای جدی که داشتم بدون هیچ ترسی با توجه به تجربه این گروه، حاضر شدم در آن بازی کنم. مجموعه‌ای که نسبت به کارهای قبلی این گروه سخت‌تر و سنگین‌تر است و در آن قصه‌ها به گونه‌ای گسترده شده که فکر می‌کنم برای تماشاگر جای تأمل دارد.اوسیوند اضافه کرد: من در این مجموعه نقش بزرگ یک شهر با عنوان کهن شهر را دارم که بی‌دلیل بزرگ شده است.


در حقیقت افکار و اندیشه‌های این آدم به گونه‌ای است که قدرت ریسک و تجزیه و تحلیل ندارد و بسته است. از همین رو در کل با توجه به فضایی که کار دارد، امیدوارم که مردم هم این کار را بپسندند.


خود من هم در این مجموعه کاملاً با جسارت کار کردم و خواستم تا تجربه‌ای با آقای عباسی داشته باشم، تجربه‌ای که درآن از فضا گرفته تا بیانی که کلاسیک است شکل جالبی دارد. بعد از این گفت‌وگو، بازیگران حاضر؛ آقایان و خانم‌ها نسرین مقانلو، رضا توکلی، رامین ناصرنصیر، علی اوسیوند، رامین راستاد، ابراهیم شفیعی و دو بازیگر جدید داخل حکیم‌خانه‌ای که در گوشه حیاط قرار داشت، رفتند و ابتدا یک دور سکانسی را که پیش رو داشتند تمرین کردند. فضای حکیم‌خانه هم جزو موارد جالب توجهی بود که در آن روش‌های عجیب و غریب درمانی به نمایش درآمده بود و در بخشی از آن 2نفر درحالی‌که سلفون‌پیچ شده بودند، روی تخت منتظر حکیم بودند!

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،سازمان جهانی عکاسی، برندگان جوایز عکاسی بین‌المللی سونی ۲۰۲۴ را اعلام کرد.

ژولیت پاوی، عکاس فرانسوی، برای مجموعه عکس‌هایش از پیشگیری اجباری از بارداری و عقیم‌سازی ناخواسته زنان گرینلند، جایزه بهترین عکاس سال را دریافت کرد.

پروژه عکاسی او به بررسی فصلی تاریک از تاریخ گرینلند می‌پردازد که در آن زنان اسکیموی گرینلند، یا «اینوئیت‌ها»، تحت یک برنامه کنترل بارداری غیرارادی قرار گرفتند.

دبیرخانه رقابت‌های امسال جشنواره عکس سونی، بیش از ۳۹۵ هزار عکس از بیش از ۲۲۰ کشور و منطقه جهان دریافت کرد. این رقم بیشترین تعداد عکس فرستاده شده در تاریخ برگزاری این رقابت‌ها محسوب می‌شود.


پروژه پیشگیری اجباری از بارداری و عقیم‌سازی ناخواسته زنان گرینلند، ژولیت پاوی
عکس ایکس‌ری از یک آی‌یو‌دی در بدن زن ساکن گرینلنN
مقامات دانمارکی بین سال‌های ۱۹۶۶ و ۱۹۷۵ برنامه‌ای را برای پیشگیری اجباری از بارداری زنان گرینلند وضع کردند.

این برنامه شامل کاشت تقریباً ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه جلوگیری از بارداری (IUD) در رحم زنان و دختران اسکیموی اینوئیت بود که برخی از آنها تن‌ها ۱۲ سال سن داشتند.

خانم پاوی در پروژه مستند خود از فرمت‌های مختلف عکاسی شامل مناظر شهری نووک، اشعه ایکس، عکس‌های آرشیوی و پرتره‌ها برای افزایش آگاهی در مورد خشونت علیه زنان اینویت و عواقب روانی وحشتناک این کارزار دولتی استفاده کرده است.


نووک، مرکز گرینلند Juliette Pavy/Hors Format
خانم پاوی از بین ۱۰ فینالیست در رده عکاسی حرفه‌ای انتخاب شد و جایزه ۲۵ هزار دلاری را به همراه تجهیزات عکاسی سونی و فرصتی برای ارائه یک مجموعه جدید از آثار در نمایشگاه جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۵ دریافت کرد.


سالا مایور (اتاق نشیمن)، سیوبهان دوران
اتاق نشیمن به سبک فیلیپینی

در رقابت‌های بخش معماری و طراحی، سیوبهان دوران با پروژه مستند سالا مایور مقام اول را به دست آورد.

در این مجموعه عکس‌ها، تصاویری صمیمی از عمارت‌های تاریخی و آبا و اجدادی در فیلیپین توسط عکاس گرفته شده‌اند.

اتاق نشیمن اصلی، معروف به «سالا مایور»، یک نقطه کانونی در زندگی شهروندان فیلیپینی است که معماری و سبک زندگی مردم محلی را به نمایش می‌گذارد.

پروژه هزار بریدگی، سوجاتا ستیا
سوجاتا ستیا در بخش بهترین خلاقیت با پروژه عکس «هزار بریدگی» جایزه مقام اول را به خود اختصاص داد.

پروژه عکس هزار بریدگی

این پروژه آزار خانگی را در جوامع جنوب آسیا روایت می‌کند و در آن با الهام از روش شکنجه باستانی آسیایی «لینگچی» (مثله کردن آهسته یا مرگ با هزاران بریدگی روی پوست) ماهیت دوره‌ای از آزار و سوء‌استفاده به تصویر کشیده شده است.


پرتره‌ها دارای بریدگی‌هایی هستند که نشان‌دهنده جراحت مداوم روح افراد تحت آزار است. این پرتره‌ها روی کاغذ نازک چاپ شده‌اند تا نماد شکنندگی باشند.


پژواک‌های کندو، ماهه الیپ
ماهه الیپ در بخش محیط زیست با پروژه عکاسی «پژواک‌های کندو» مقام نخست را به دست آورد.

کندوداران در مکزیک
این پروژه تاثیر مسمومیت غم‌انگیز زنبور‌های ملیپونا را، که برای مردم مایا مقدس هستند، در شهر کامپچه در جنوب مکزیک به تصویر می‌کشد.

هدف عکاس مطابق انچه او گفته است، نشان دادن اهمیت زنبور‌ها برای جوامع بومی و تهدیداتی است که آنها از سوی صنعت کشاورزی با آن روبرو هستند.


پروژه «منطقه قربانی»، ادو هارتمن
ادو هارتمن در بخش منظره‌ها با پروژه عکاسی مستند «منطقه قربانی» مقام نخست را به دست آورد.

محل آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی در قزاقستان
محل آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی در قزاقستان EDDO HARTMANN/The Sony World Photography Awards ۲۰۲۴
وی در این مجموعه یک منطقه دورافتاده از قزاقستان به نام «پولیگون» را بررسی کرده است که زمانی محل تاسیسات اصلی آزمایشات هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی سابق محسوب می‌شد.

این تصاویر با استفاده از یک دوربین فرو سرخ گرفته شده‌اند تا تهدیدی را تداعی کنند که به همان اندازه برای چشم انسان نامرئی است: تشعشعات ناشی از انفجار‌های هسته‌ای.

پروژه پدر و پسر، والری پشتاروف
والری پشتاروف با مجموعه عکس‌های پروژه «پدر و پسر» مقام اول را در بخش پرتره به دست آورد.


این پروژه پیوند عاطفی بین پدران و پسران را بررسی می‌کند و لحظه‌ای قدرتمند را به تصویر می‌کشد که آنها پس از سال‌ها یا حتی دهه‌ها جدایی دست یکدیگر را می‌گیرند.

در فرهنگ‌های مختلف در بلغارستان، گرجستان، ترکیه، ارمنستان، صربستان، و یونان، این کار نشان‌دهنده بیان عاطفی و حفظ فرهنگ مشترک است.

دنیا‌های معلق، اوا برلر
اوا برلر با پروژه «دنیا‌های معلق» در بخش حیات وحش و طبیعت مقام نخست را کسب کرد.

دنیای تار عنکبوت
این عکاس در پروژه خود بر شبکه‌های تار عنکبوت تمرکز کرد و بدینگونه خلاقیت‌های تصادفی هنرمندانه‌ای را در آنها یافت؛ در جهان‌های سست و ناپایداری که معمولاً مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

تصاویر برگزیده سونی در سال ۲۰۲۴ در نمایشگاهی به همین نام در سامرست هاوس لندن برای عموم به نمایش درآمده‌اند.

این نمایشگاه تا روز ۶ مه ۲۰۲۴ ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • (ویدئو) آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است | ویدئو
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • افشاگریِ وحیدِ نون‌خ: در چابهار چندین بار بیهوش شدیم